In de Piaget Time Gallery in Genève wordt momenteel een tentoonstelling gehouden ter ere van de 30ste verjaardag van de Piaget Polo, genaamd ?Piaget Polo, A Legend?.

Bezoekers krijgen de kans de creatieve ontwikkeling die de Piaget Polo de afgelopen 30 jaar heeft doorgemaakt te ontdekken. In de galerie, die gevestigd is boven de boutique van het merk aan de roemruchte ?Rue du Rhône? (nummer 40), zijn historische modellen en documenten uit de geschiedenis, als ook de nieuwste lijn titanium modellen, genaamd Piaget Polo FortyFive, te bezichtigen. Ook de jarenlange verbondenheid met, en passie voor de sport polo, wordt in beeld gebracht.


Piaget nodigt u uit om de saga van dit legendarische horloge te komen bekijken. Dit kan alleen op afspraak van maandag t/m vrijdag van 10 uur ?s ochtend tot 5 uur ?s middags en op zaterdag van 11 uur ?s ochtends tot 4 uur ?s middags. Om een afspraak te maken kunt u bellen met Piaget via telefoonnummer 0041 22 817 02 00 of via email: piaget-time-gallery.ge@piaget.com