Ook in 2010 komt MeisterSinger weer met een unieke Limited Edition voor de Nederlandse markt. De NL Limited met een oplage van 110 stuks is alleen verkrijgbaar bij de Nederlandse verkooppunten van het merk en zou dus exclusief voor Nederlandse liefhebbers moeten zijn. Maar de serie NL Limiteds (de 2010 is al weer de zevende op rij!) is tot ver buiten Nederland ? en zelfs buiten Europa ? een horloge waar elk jaar weer naar uitgekeken wordt.

De voorgaande 6 NL Limited Editions waren dan ook binnen de kortste keren uitverkocht en de verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn. De Limited van dit jaar is natuurlijk weer een 1-wijzer model, maar wel met een tweekleurige wijzerplaat. Het centrum van de wijzerplaat is grijs met een zogenaamde ?Sonnenschliff?, een zonnestraalmotief dat de wijzerplaat een bijzondere gloed geeft. De buitenste omliggende rand is de vertrouwende beige tint van MeisterSinger. De wijzer en cijfers zijn uitgevoerd in stijlvol blauw, terwijl de krokoprint band dezelfde fraaie kleuren (grijs met beige stiksel) heeft als de wijzerplaat.


De kastbodem is op zes punten aan de kast verschroefd en heeft een zichtvenster waardoor het automatische Sellitta kaliber SW-200 uurwerk te zien is. De kroon zit, zoals gebruikelijk bij de NL Limited, aan de linkerzijde van de 43 millimeter brede stalen kast, die boven de wijzerplaat is voorzien van saffierglas. De prijs van de MeisterSinger NL Limited Edition 2010 is, zolang de voorraad strek, ? 1.058,-. Zie voor de verkooppunten rechts bovenaan dit artikel of kijk op www.timecompany.nl.


Voor meer nieuws en informatie over MeisterSinger zie Horloge.info/MeisterSinger en www.meistersinger.de.