Offshore Limited is een Frans merk dat sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is. Het merk werd in 2009 opgericht door de Française Sandra Martial, die met haar extreme ontwerpen voor de horlogekasten in eigen land al snel opzien baarde. Met een keur aan Bekende Fransen, groeide het merk uit tot een grote speler en sinds het merk twee keer op BaselWorld acteerde, heeft het zich gevestigd in ruim 30 landen.

Offshore Limited horloges hebben een innovatief en onconventioneel design, dat allereerst tot uiting komt in de constructie van de stalen kasten. Door de übergrote afmetingen vallen de horloges extra op, zonder aan functionaliteit in de boeten: naast de tijdsaanduiding heeft ieder Offshore horloge datumaanduiding en een chronograaf en de Force 4, Force 4 Shadow (met gerookt glas), en de nieuwe modellen Sonar (met spiegelend glas) en Octopussy hebben een noviteit via de extra (tweede) tijdzone aan de zijkant van de kast, die aangestuurd wordt door een eigen uurwerk.


Offshore Limited Sonar


Andere opvallende Offshore Limited modellen de Z Drive met de bijna 49 millimeter brede vierkante kast met grote schroeven (waarvan ook een 43,5 millimeter Z Drive L  dames uitvoering is ) en de Commando met carbon kastbekleding en twee patrijspoorten waardoor de extreme veren van de verlengde chronograafdrukkers te zien zijn. Alle Offshore Limited horloges zijn 10 BAR waterdicht en dus veilig om mee te zwemmen.


Offshore Limited Commando


Ook in Nederland al enkele prominente fans, waaronder oud-voetballer van o.a. Feyenoord en het Nederlands elftal John de Wolf en Twente speler Douglas. Offshore Limited horloges kosten tussen de ? 299,- en ? 439,-. Kijk op Offshore-Limited.nl voor meer informatie en verkooppunten.