Op 6 maart opende de nieuwste Audemars-Piguet-Boutique haar deuren. De winkel is in Genève, de hoofdstad van de prestigieuze horloges, aan de Place de la Fusterie gelegen en is de nieuwe vlaggenschiplocatie van het merk uit Le Brassus. 250 m² van de totale 300 m² oppervlakte is ingeruimd voor verkoopdoeleinden en daarmee is de 12e Boutique gelijk de grootste van Audemars-Piguet.

De nieuwe locatie is zeer ruimtelijk opgezet en bestaat uit meerdere gedeelten. In het centrale gedeelte zijn de nieuwste modellen, de bestsellers en producten die met het thema van het jaar te maken hebben tentoongesteld. Voor de verkoop bestemde salons laten zich naar wens indelen. Een loungegedeelte met wijn- en sigarenkelder nodigt tot lezen en ontspannen uit. Daarnaast kunnen in het klantenservicegedeelte de horlogemakers aan het werk worden gezien.

Royal Oak Offshore ?Rhône-Fusterie?Ter ere van de nieuwe Boutique heeft Audemars Piguet de Royal Oak Offshore ?Rhône-Fusterie? ontworpen, een chronograaf waarvan slechts 500 exemplaren zijn gemaakt. Dit zeer karaktervolle model is een samenspel van de nationale kleuren van Zwitserland. Het heeft een rode wijzerplaat met witte subdials en indexen. De wijzerplaat heeft het ?Méga Tapisserie?-motief, wat men op alle modellen van de Royal Oak Offshore terug kan vinden. De rode band uit krokodillenleer is helemaal in stijl met wit stiksel en de drukkers van de chronograaf zijn met rood rubber overtrokken. Het eerste horloge uit deze serie zal bij de officiële inwijding van de Boutique op 29 mei 2008 ter veiling worden aangeboden waarvan de opbrengst zal gaan naar de ?Fondation Little Dreams?, een door Boutique-Patin Oriane Collins opgerichte stichting. Tot dan kan de chronograaf in de etalages van de Boutique worden bewonderd.

Boutique Audemars Piguet
Place de la Fusterie 12
1204 Genève – Schweiz
Tel: +41 22 319 06 80