Kiber® komt met een nieuwe lijn horloges. De eerste twee nieuwe modellen zijn onlangs gepresenteerd en dragen de naam Vivace Formula en Vivace Rose. Ondanks dat beide modellen exact dezelfde 44 millimeter brede kast hebben, is de uitstraling compleet anders.

De Vivace Formula heeft een zwarte Ion (PVD) coating op de stalen kast. De combinatie van de carbon-stijl zwarte wijzerplaat en de rode chrono- en minutenwijzer en het rode stiksel op de band geven het horloge een sportief en stoer uiterlijk. Het andere nieuwe model, de Vivace Rose, heeft een rosé goud Ion gecoate duikring op een gepolijst stalen kast. Dit geeft de Rose een veel luxere uitstraling, een horloge dat ook als ?dresswatch? gedragen kan worden.


Beide horloges hebben een behoorlijk gewicht: 92 gram. Ze zijn voorzien van het quartz kaliber OS10 Miyota uurwerk, wat de horloges accuraat en betrouwbaar maakt en komen in een voor Kiber® nieuwe verpakking, garantiekaart en een verassing. Voor ? 209,- worden ze bij u thuisbezorgd, zie de website van Kiber® voor meer informatie.