Hirsch, marktleider op het gebied van horlogebanden, komt in 2008 met een 65 modellen omvattende collectie in 4 verschillende categorieën: Classic (klassiek), Active (sportief), Catwalk (modieus) en Elegance (elegant). Enkele nieuwtjes uit de Classic collectie voor 2008 zijn (vlnr) de Grand Duke, de Princess en de Freestyle.

Met de ?Grand Duke? brengt Hirsch een sportieve uitvoering van haar verkoopssucces ?Duke?. De Grand Duke heeft een stevigere vulling en de kleurrijk contraterende gestikte naad, de ovale gaatjes en corresponderende ?Active-sluiting? geven het bandje een sportief karakter. Daarnaast is de voering van het bandje tot 100 meter waterdicht.

De ?Princess? is een vrouwelijke, elegante interpretatie van de bekende klassieker ?Duke? in alligator-look. De details van deze prinses onder de horlogebanden en de afgeplatte punt geven de band, die in veel kleuren verkrijgbaar is, een exclusieve uitstraling.

Met het model ?Freestyle? laat Hirsch zien dat het bedrijf zich niet beperkt tot conventionele materialen als rubber of leer. Freestyle banden worden van een hightech textielmateriaal gemaakt, dat door haar hoge weerstand uitermate geschikt is voor sportief en actief gebruik.