Sieraden en horloges moeten uitdrukking geven aan een levensstijl. Maar net zo belangrijk is dat ze voldoen aan de eis van draagbaarheid. Zuiver titanium bezit alle perfecte eigenschappen om aan deze voorwaarden tegemoet te komen. Met de nieuwe collectie horloges (en sieraden) biedt BOCCIA TITANIUM vakmanschap met gebruik van high-tech materialen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Outside sporthorloges

De ?Outside?-collectie bestaat uit diverse sporthorloges en chronografen. Alle robuuste horloges in deze serie hebben een behuizing en horlogeband van puur titanium, een carbon wijzerplaat, geschroefde bodem, waterdicht tot 100 meter en saffierglas. Ze vormen een verfijnde combinatie van een gematteerde en een gepolijste afwerking en herbergen een uiterst nauwkeurig quartz uurwerk. Als alternatief is de ?Outside? beschikbaar met een rosé vergulde lunette en een rode carbon wijzerplaat.

Afhankelijk van de lichtinval, zorgt de rode wijzerplaat van gelaagd carbon voor een intrigerende, driedimensionale aanblik, die het horloge extra diepte geeft. High-tech carbon wordt gebruikt in omstandigheden waarin extreme hardheid vereist is in combinatie met een zo laag mogelijk gewicht, zoals in de ruimtevaartindustrie, Formule 1 auto””””””””s ? en in BOCCIA TITANIUM. Carbon is uiterst licht van gewicht en vormt een ideale match met duurzaam, huidvriendelijk en licht puur titanium. Een ?Outside? weegt net onder de 100 gram.

De horloges zijn verkrijgbaar vanaf ? 249,-.