Hublot komt vlak voor Baselworld met twee nieuwtjes als Pre-Basel Novelties: De Big Bang ?Aero Bang? en de Big Bang ?Orange Carat?.

De Big Bang ?Aero Bang? toont op luchtige wijze het uurwerk door de skelet-achtig uitgesneden wijzerplaat, intrigerend voor de drager en het geeft de chronograaf ook nog eens nieuwe diepte. Dit uit 100% tungsten bestaande horloge opent nieuwe werelden van binnen uit terwijl haar ongebruikelijke ontwerp gehandhaafd blijft, namelijk een combinatie van scherpe en afgeronde hoeken.

De kast van de ?Aero Bang? meet 44,5 mm. Het glas is van saffier en is van binnen ontspiegeld. In het horloge zit het HUB44 SQ uurwerk van Hublot met een gangreserve van 42 uur.

De Big Bang ?Orange Carat? is een Big Bang die een scala aan kleuren lanceert! Hublot is er in geslaagd een gedurfde fusie tot stand te brengen tussen rood goud en fel oranje rubber ? gezet met saffieren baguettes ? die zo helder is als vers fruit. In keeping with its design, available in a range of tones, this precious chronograph can be worn for festive outings, at elegant parties or for outdoor sports.

De kast van de ?Orange Carat? meet 41 mm en is gemaakt uit 5N goud. Het glas is van saffier en is van binnen ontspiegeld. In het horloge zit het HUB41 uurwerk van Hublot met een gangreserve van 42 uur.