Monza, Silverstone, Fuji ? allemaal magische namen in de wereld van de autosport. Oris onthult met trots de TT3 Grand Prix Limited Edition ? het ultieme racehorloge met de 2008 Formule 1 circuits in discreet grijs op de zwarte wijzerplaat. De Oris TT3 Grand Prix is een exclusieve limited edition van 1800 individueel genummerde, mechanische horloges. De oplage van 1800 horloges staat voor de 100 rondes op elk van de 18 circuits.

Het Grand Prix horloge is waterdicht tot 10bar/100 m en is speciaal ontworpen voor de autosportfan. De pure lijnen van de titanium kast doen denken aan het dynamische profiel van een raceauto. De carbon wijzerplaat vertoont de gestroomlijnde, hightech stijl van de Formule 1. De zwarte rubber band, met z?n geïntegreerde flexibele aanzetten roept sterke associaties op met de racebanden van Formule 1 bolides. En de hightech mechanica met de beroemde rode Oris rotor blijft altijd in beweging, duidelijk zichtbaar door het venster in de kastbodem.

Het horloge wordt geleverd met een speciaal certificaat met daarop alle Formule 1 circuits van het seizoen 2008. De Oris TT3 Grand Prix Limited Edition ? een prachtige aanvulling op het lijstje magische namen in de wereld van de autosport.


Grand Prix set met Limited Edition verpakking bedrukt met het circuit van Monaco, en certificaat