De hoogtepunten van vroeger geven vorm en zin aan de wereld van vandaag. In de jaren zeventig wist Certina de wereld te verbazen met legendarische modellen zoals de DS 2-Chronolympic, een waardige metgezel voor de meest veeleisende wetenschappelijke en sportieve expedities. Drie decennia later lanceert de Zwitserse horlogefabrikant een dynamische, nieuwe herenlijn, gebaseerd op deze mythische voorlopers. De nieuwe DS Royal is sportief, modieus én klassiek.

Al meer dan een halve eeuw heeft het merk Certina deelgenomen aan wetenschappelijke en sportieve partnerschappen. In de jaren ?70 bijvoorbeeld, ging de Certina DS 2-Chronolympic samen met de legendarische Japanse downhill skiër Miura mee met zijn extreme afdaling van de Mount Everest. De Certina modellen stonden bekend om hun grote betrouwbaarheid en unieke ontwerpen. De nieuwe Certina DS Royal Chrono is gemaakt volgens dezelfde waarden die dit vroege model beroemd maakte. Zo leeft de geest van dit model voort, in een modern jasje en met klassieke elementen, een combinatie die vandaag de dag zo populair is.

De DS Royal is beschikbaar met een bruine band voor een meer retro uitstraling of met een stalen band voor een meer sportieve uitstraling. Dit karaktervolle horloge is ook verkrijgbaar met een zilverkleurige wijzerplaat met een zwarte of stalen band. Er is ook een uitvoering zonder chrono met 3 wijzers en verkrijgbaar vanaf ? 275,-, afhankelijk van het model.