De nieuwe chronograaf van Breil Milano uit de premiumlijn, de BW 0489 heeft een paar opvallende design eigenschappen, zoals de drukkers van de chronograaf en de kroon. Ondanks het niet alledaagse ontwerp vallen zelfs deze kleine details aan het grote horloge op.

De nieuwe Breil heeft een strakke, zilverkleurige wijzerplaat die uit meerdere lagen bestaat. De stalen kast meet 45 mm en vormt samen met de lederen band, die perfect op de kast aansluit, een contrastrijk geheel. Het uurwerk van de BW 0489 is een Zwitserse quartz die uiterst precies is. Het horloge heeft een verkoopprijs van ? 550,-.


Breil Milano wil een statement maken met inspirerende ontwerpen en biedt daartoe een unieke stijl op het gebied van modeaccessoires. Het design combineert klassieke elementen met originele details en sluit perfect aan bij de nieuwe trends, als het deze al niet initieert. In Nederland wordt Breil Milano verkocht bij juweliers en de Bijenkorf. Verkoopinformatie is te krijgen via Seiko Nederland: tel: 010 ? 400 98 99.