Sinds de lancering, ruim 15 jaar geleden, is de LANGE 1 het gezicht van A. Lange & Söhne. Met de uit het centrum geplaatste wijzerplaat en de gepatenteerde grote datumaanduiding, is het de onmiddellijk herkenbare designicoon van het horlogemerk uit het Duitse Glashütte ? en één van de meest geprezen horloges ooit gemaakt.

Na de in introductie van de wat grotere GRAND LANGE 1 (41,9 millimeter)in 2003, volgde nog enkele variaties, maar de nieuw ontworpen GRAND LANGE 1 ?Luminous? werpt weer een heel nieuw licht op het model. Letterlijk: de wijzers en indexen van de Luminous zijn gevuld met lichtgevend SuperLuminova®, wat voor een scherp contrast zorgt met de zwart-zilveren wijzerplaat, en het horloge zelfs in het donker optimaal afleesbaar maakt.


Technisch gezien is de Lange & Söhne GRAND LANGE 1 ?Luminous? vertrouwd. In het horloge tikt het manufactuur kaliber L901.2 uurwerk dat zich al heeft bewezen in eerdere modellen en onder andere voorzien is van een dubbele veerton voor een gangreserve van meer dan 72 uur. Het horloge komt aan een zwart krokodillenlederen band, die in contrast tot de witgouden kast het temperament van het horloge nog eens extra onderstreept.


Meer nieuws en informatie over Lange & Söhne kunt u vinden op Horloge.info/A. Lange & Söhne. Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Lange & Söhne in Nederland via 020 ? 524 67 04 of kijk op www.lange-soehne.com.