Als een van de bekendste jonge Italiaanse modemerken geldt Miss Sixty als een sexy, glamourous, vooruitstrevend, origineel en een tikkeltje brutaal merk. Naast mode, schoenen, zonnebrillen, parfum en sieraden introduceert Miss Sixty nu ook een collectie horloges.

De uitgebreide sieradenlijn van Miss Sixty is één grote bedelparade, dé trend van dit moment. Dit thema is ook doorgevoerd in de horloges zodat er altijd een bij alle sieradenweelde passend horloge is. Van vleugeltjes tot en met rockersbedels en munten, maar ook hartjes, vlinders en klavertjes vier. Ook de bekende uit het leger stammende ?dogtags? vormen een nieuwe revivaltrend, uiteraard niet voorzien van je eigen adresgegevens maar met het logo en opschrift van Miss Sixty.

Uiteenlopende modellen in diverse stijlen vormen de nieuwe horlogecollectie. Deze horloges zorgen ervoor dat je er zelfs in je meest eenvoudige LBD (Little Black Dress) fabuleus uitziet. Met een prijsklasse van ? 78,- tot ? 138,- passen de edelstalen horloges met edelstalen of leren band in ieders budget.

Klik hier voor meer modellen en hier voor verkoopadressen.