Michael Kors Smartwatch, stijlvolle connectie

Ook Michael Kors betreedt de wearables markt met een smartwatch. Het ontwerpen zijn een afgeleide van de Bradshaw en Dylan lijnen. De Michael Kors smartwacht is een smartwatch voor de modebewuste consument die een beetje glamour wel weet te waarderen. Het motto: iedereen verdient een persoonlijke assistent om de pols.

kor847001
Aangedreven door Android Wear ™ is de Michael Kors Smartwatch compatibel met Apple en Android smartphones en verbindt de drager met zijn of haar favoriete apps, zoals Instagram of Uber. Er is een keur aan mogelijkheden om de wijzerplaat aan de persoonlijke smaak en stijl aan te passen, terwijl een kleine, slanke magnetische lader zorgt voor draadloos opladen. Zo zijn ook inkomende oproepen, teksten en andere smartphone-alerts in een oogopslag te volgen tijdens het reizen, en hoef je waar dan ook niets te missen. “OK Google” uitspreken is het signaal voor je persoonlijke assistent om op het web je zoekopdracht uit te voeren of een telefonische oproep te doen.

Michael Kors Dylan Access collectie

Michael Kors Dylan Access collectie

De Dylan Access Watch Colletion bestaat uit smartwatches met makkelijk te verwisselen silicone of lederen banden. De horloges uit deze lijn hebben een kast van 46 mm. De geheugencapaciteit bedraagd 4 GB. Een personal assistent zou geen goede personal assistent zijn als deze niet je activiteiten op de voet volgt. De Michael Kors smartwacht geeft via Google Fit ™ een weergave van het aantal verbrandde calorieën, stappen en de afgelegde afstand.
De Radshaw Access Watch Collection bestaat uit een lijn Michael Kors smartwatches met stalen of lederen band in een frisse uitstraling. De diameter van de ronde kast is 44,5 mm en de horloges hebben een geheugencapaciteit van 4GB.

Prijs vanaf: € 250
Meer informatie: Michaelkors.com