Sector

Sector SharkMaster 1000Sector werd opgericht in 1973 en werd snel daarna één van ’s werelds meest aansprekende merken. Het succes van Sector is voor een groot deel te danken aan de unieke positie, welke is bereikt door grote marketing- en communicatie inspanningen. Sector staat o.a. bekend door het sponsoren van atleten in verschillende takken van (vaak extreme) sport.


Het nastreven van de Sector “NO LIMITS” life-style betekent dat je al je fysieke, fysiologische en maatschappelijke grenzen moet kunnen verleggen, om je persoonlijke dromen in je sport en in je dagelijkse leven te realiseren. Daag jezelf te allen tijde uit, geef jezelf geen respijt en stop geen moment.


De tijd is daarnaast je meest waardevolle bron en er is dan altijd maar één vaste waarde en dat is je Sector. Een Sector horloge heeft de unieke mix van een Zwitsers uurwerk met Italiaans design.


http://www.sectornolimits.eu/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Sector

Sector horloge collectie voor Olympische Spelen

Marathon TimerMet de nieuwe 42,195 serie introduceert Sector een op en top mannelijke collectie horloges. Paradepaardje is de speciaal voor regerend olympisch kampioen Stefano Baldini ontwikkelde 42,195 Marathon Timer. Een 1/100 seconde analoge/digitale chronograaf met …


Lees meer


De nieuwe Eagle Master horloges van Sector

De Dive Master is een multifunctioneel duikhorloge van 52 mm breed met een rubberen zwarte band en een oranje eenzijdig draaibare duikring om de wijzerplaat. Het horloge beschikt over een geschroefde kroon en een drukventiel. …


Lees meer