De horloges van Sector zijn niet alleen eyecatchers maar ze kunnen ook tegen een stootje. De horloges zijn gemaakt van duurzame materialen en bestand tegen zout, zand en water. De karakteristieke horloges met opvallende kleurencombinaties bieden een hoog draagcomfort en zijn ook nog eens verrassend betaalbaar. In principe bestemd voor heren maar steeds vaker gedragen door vrouwen aangezien het grote horloge aan terrein wint. De nieuwe Eagle Mastercollectie bestaat uit de modellen Dive Master, Compass Master, Mountain Master en Ocean Master.

De Dive Master is een multifunctioneel duikhorloge van 52 mm breed met een rubberen zwarte band en een oranje eenzijdig draaibare duikring om de wijzerplaat. Het horloge beschikt over een geschroefde kroon en een drukventiel. Het horloge is daardoor tot 100 meter waterdicht en heeft functies als een chronograaf, terugtellen, alarm en een thermometer en kost ? 365,-.
De Compass Master toont een knap staaltje designwerk van Sector. Deze eyecatcher beschikt over een chronograaf met datumaanduiding en een vierkante kast met een doorsnede van 49 mm (? 215,-) of 56 mm inclusief nog een kompas en tweede tijdzone (? 260,-). Het horloge is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar.
De Mountain Master heeft een wijzerplaat zonder veel opsmuk en biedt desondanks alles wat je nodig hebt als je een flinke wandeling gaat maken: een kompas, hoogtemeter, luchtdrukmeter, tijdzones en een alarm. Het horloge is 47 mm breed, met verschillende banden en kleuren lunetten verkrijgbaar en kost ? 395,-.
De Ocean Master horloges met een diameter van 51 mm zijn tot 200 meter waterdicht, hebben een eenzijdig draaibare duikring en kosten tussen de ? 240,- en ? 270,-.