Het begon allemaal met twee mensen die deden wat ze het beste doen, top-fotograaf Greg Williams maakte foto?s van George Clooney, die zichzelf stond te zijn.

De Oscarwinnende acteur kreeg een introductie in het horlogemakers vak van een aantal goed opgeleide Omega horlogemakers. Greg Williams, een beroemde fotojournalist en entertainment-fotograaf, legde het gebeuren vast op de gevoelige plaat: de meest sexy man ter wereld in een iets minder glamoureuze pose dan normaal, met een laboratoriumjas en een loep, die diep in de kamera lens kijkt.

Omega was erg blij met de foto en gebruikt deze nu (met toestemming van Clooney en Williams) voor een wereldwijde (op Noord-Amerika na) advertentiecampagne, waarin ze horlogemakers oproepen te solliciteren naar een uitdagende positie bij Omega.

Clooney werd later geïnterviewd over zijn eerste stappen in de horlogemakerij: ?Ik denk dat de horlogemakers zich daar een beetje ongemakkelijk voelen over mijn horlogemakers-vaardigheden. Ze begonnen met ?Ja, laat Clooney maar even komen aanrommelen? maar nadat ik drie of vier van die horloges in elkaar had gezet denk ik dat ze zich realiseerde dat ze misschien wel eens tegen serieuze concurrentie aan waren gelopen.?