Puma

Puma wordt in 1948 in Beieren opgericht door Rudolf Dassler. Zijn broer Adolf gaat in dezelfde periode van start met Adidas. Het is het begin van een jarenlange concurrentiestrijd die pas eindigt in 1974 met het overleiden van Rudolf.


Puma begint als producent van sportschoenen en groeit in de loop der jaren uit tot het wereldberoemde bedrijf van vandaag. En terecht, want de innovatieve, stijlvolle, humoristische en kleurrijke producten hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de sport en mode.

In 2005 bouwt het merk haar imperium verder uit met de lancering van een horlogecollectie. Puma mixt sport met fun & fashion en maakt geen onderscheid tussen hem en haar; vrijwel alle ontwerpen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Het bekende Puma symbool -de springende poema- is op alle horloges zichtbaar.


http://www.puma-time.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Puma

Plastic Injection toont veelzijdigheid van Puma

De speelse, positieve ontwerpen van de nieuwe Injection modellen (voor hem en haar) zijn pure modeobjecten, sportychic, lichtgewicht door het gebruik van plastic, glimmend en comfortabel om te dragen. Daarnaast kunnen de horloges tegen een …


Lees meer