Police

Police Patrol en Portland (2008)Het begon allemaal in Italië toen De Rigo (een wereldleider in productie en distributie van zonnebrillen) in 1983 het zonnebrillenmerk Police lanceerde voor de gestileerde man van die tijd. Het sterk onconventionele karakter van Police heeft ertoe geleidt dat het merk al snel internationale bekendheid kreeg. Hierbij ontwikkelde ze zich sterk binnen het midden-hoge segment van de zonnebrillenmarkt. Het gevolg van de sterk Amerikaanse ‘on the road’ lifestyle was wereldwijde bekendheid, gevisualiseerd door de gotische P.


Tegenwoordig is Police één van de grotere merken die constant bezig is met trendontwikkeling. Sinds 1999 hebben verschillende beroemdheden zich verbonden met de lifestyle van Police. Bruce Willis (1999-2001), George Clooney (2002-2003), David Beckham (2003) gingen het hedendaagse boegbeeld van Police Anthonio Banderas (2007-2008) voor. Deze sterren spelen een belangrijke rol bij de voortgang van de Police lifestyle.


Police Sway (2008)Om het voorkomen van de Police man en vrouw te completeren werd er in 1999 een dames- en herenparfum op de markt gebracht en het goede verloop daarvan zorgde ervoor dat er andere deuren opengeslagen konden worden. In 2003 ontstond er een unieke horlogelijn voor dames en heren. De mode accessoires zijn niet meer weg te denken uit de Police lijn ondanks dat deze pas in 2004 op de markt kwam. In 2007 kwam het merk met lederwaren zoals riemen, tassen en portemonnees, in 2008 met een kledinglijn voor dames en heren.


Vanaf 1983 tot op de dag van vandaag laat je met een Police horloge, sieraad of zonnebril zien dat je beschikt over een eigenzinnig, avontuurlijk en stijlvol karakter. De horloges van Police zijn hier een mooi voorbeeld van. Ieder model uit de collectie is uniek, maar beschikt altijd over een echte Police-look. Stoer, robuust, stijlvol en een tikkeltje eigenwijs. Uiteraard mag ook de kwaliteit er zijn, bij Police gaat men uit van de stoere hardwerkende man en zijn horloges moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.


http://www.police.it/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Police

Nieuwe collectie Police horloges

Police PatrolDit zwarte horloge met koperkleurige indexering en wijzers laat duidelijk zien wie de baas is. Het is een chic en toch mannelijk horloge, met een oversized wijzerplaat die het plaatje afmaakt. Bijzondere kenmerken zijn …


Lees meer


Police Patrol en Portland: mode met precisie

De Police Patrol heeft een oversized saffierglas dat zelfs de zwarte lunet rond de wijzerplaat bedekt. De zwarte of bruine wijzerplaat contrasteert met zilveren indexeringen en oranje elementen. De op de linkerhelft gepositioneerde chrongraaf-wijzerplaten zijn …


Lees meer