Met de nieuwe horloges van Police introduceert het eigenzinnige merk naar eigen zeggen weer een collectie waarin kunst en tijd verweven zijn. De uniseks horloges (veelal met nadruk op mannen) vallen op door de gedurfde vormgeving en opvallende details.

Police Patrol
Dit zwarte horloge met koperkleurige indexering en wijzers laat duidelijk zien wie de baas is. Het is een chic en toch mannelijk horloge, met een oversized wijzerplaat die het plaatje afmaakt. Bijzondere kenmerken zijn het kristalglas dat de vierkante wijzerplaat afdekt en de krachtige, zwartmetalen band. Het Patrol horloge is voorzien van een chronograaf die uren, minuten, seconden en 1/20e seconde telt, en een datumdisplay (? 199,-).


Police Portland Reserve X
De Portland is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Er is een stalen uitvoering met stalen band en een roségoudkleurige afwerking op lPolice Portland Reserve Xunet en wijzerplaat (? 279,-), de andere uitvoering is herkenbaar aan de zwarte stalen kast met stalen lunet en zwart lederen band (? 249,-). Beide uitvoeringen zijn voorzien van een tweede tijdzone en een retrograde datumwijzer. De Portland Reserve X heeft een automatisch mechanisch uurwerk, dat zichtbaar is door de transparante zichtbodem. Het horloge is verder voorzien van een gangreserveaanduiding, zodat je altijd weet hoe lang het horloge nog opgewonden is.


Police Rogue
In elk opzicht opvallend, zo kun je de uitstraling en vorm van de Rogue samenvatten. What you see is what you get: met zijn stoere oversized wijzerplaat met dubbele tijdaanduiding en twee kronen, aan elke kant één ? beide voorzien van de karakteristieke ‘P’ van POLICE. Op de wijzerplaat wordt de tijd in twee tijdzones tegelijkertijd weergegeven. De sprekende zilver- of zwarttinten laten de stevige stalen behuizing en horlogeband tot leven komen (zilverkleurig model ? 189,-, zwarte uitvoering ? 199,-).


Police Skyline
Avant-gardistisch en eigentijds ? de Skyline is minimalistisch cool. De rechthoekige wijzerplaat, verkrijgbaar in twee maten, wordt omlijst door een zwarte of goudkleurige edelstalen behuizing (? 119,-). Police SwayDe wijzerplaat is opgebouwd uit twee lagen waarin de uurindicaties zijn gegraveerd. Het horloge valt direct op door zijn krachtige kleuren: gepolijst koper of geelbruin.


Police Sway
Het Sway horloge is verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering, voorzien van een stoere band met krokodillenprint (? 239,-). Samen met de ronde, met kristallen bezette kast benadrukt dit model de perfectie van de ?Police way of life?. Het uiterst secuur vervaardigde binnenwerk van dit automatische horloge is zowel van de voorkant als van de achterkant te bewonderen, door de transparante met kristalglas beschermde wijzerplaat en achterkant van de kast. Een horloge met letterlijk veel bekijks. Vier knoppen regelen de speciale tijd- en datumfuncties (dag, datum en maand).


Police Torque
De Torque is een horloge met twee aparte looks. De uitvoering in zwart, met zwarte kast en details, is modieus, terwijl de roségoudkleurige versie een moderne variant op het klassieke is (? 149,-). Police TrooperDe diepliggende wijzerplaat komt door 3D tijd-, dag- en datumaanduidingen tot leven. Met zijn gestroomlijnde uiterlijk, inclusief geometrische lijnen die passen bij de dynamische wijzers van de centrale wijzerplaat, is de Torque een stoere verschijning.


Police Trooper
Een horloge waar het testosteron en de kracht vanaf spat. De Trooper is een uiting van non-conformisme ? of je nu kiest voor de uitvoering in zwart leer (? 159,-), in roségoudkleur met zwart (? 249,-), of zilverkleurig met donker staal (? 199,-). De scherpe lijnen van de kast en lunet, die de wijzerplaat nog eens extra accentueren, sluiten uitstekend aan bij de dikke, zware band. Het horloge is voorzien van dag- en datumaanduiding en een 24-uurs tweede tijdzone.