Esprit

De geschiedenis van Esprit begint in 1964 met een toevallige ontmoeting tussen Susie Russell en Doug Tompkins. Zes maanden later trouwen ze en in 1968 maakt het echtpaar zijn entree in de Amerikaanse modewereld met een opzienbarende collectie jurkjes. Creativiteit, een onuitputtelijke energie en een unieke bedrijfsfilosofie zorgen ervoor dat Esprit in de volgende jaren uitgroeit tot een merk met een geheel eigen identiteit.

De cultuur van Esprit staat niet alleen voor stijl en design, maar ook voor respect. Onder het motto ‘be informed, be involved, make a difference’ koppelt Esprit zakendoen aan sociale betrokkenheid en ecologische verantwoordelijkheid. Deze basisgedachte staat aan de wieg van alle producten die onder het Espritlabel op de markt worden gebracht.

Naast bed- en badproducten en kinder,- dames en herenkleding produceert Esprit bijpassende accessoires en lifestyle producten die verkocht worden in 40 landen op 5 continenten.


In 1994 lanceert het concern zijn eerste horlogelijn, vier jaar later gevolgd door een sieradencollectie. Sindsdien presenteert het merk onder de titel Esprit Time & Esprit Jewel twee keer per jaar nieuwe collecties.


http://www.esprit-timewear.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Esprit