Esprit is niet alleen bekend om de heren- en dameshorloges, ook voor kinderen heeft het merk al jaren één van de meest aansprekende horlogecollecties. Esprit weet als geen ander mode te combineren met vrolijke designs voor de kleintjes, en kleinere uitvoeringen te maken van de horloges die pappa en mamma ook graag zouden willen hebben voor oudere kinderen en tieners.

Deze werkwijze komt perfect tot uiting in de nieuwe modellen ?Class Room Jumble? en ?Mini Marin 68?. De 26 millimeter brede Class Room Jumble horloges zijn gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Op de wijzerplaat staan alle uren in vrolijke cijfers aangegeven en rondom de wijzerplaat is er een duidelijk minutenindexering, waardoor het leren klokkijken gemakkelijker wordt gemaakt. De horloges hebben modieus gekleurde kasten en de banden zijn voorzien van vrolijke cijfers. De prijs van ? 35,- maakt van de Esprit Class Room Jumble een mooi cadeau.


Esprit Class Room Jumble


De Mini Marin 68 is de jeugdvariant van de Marin 68, een model dat Esprit vorig jaar met succes voor volwassenen lanceerde. Behalve de diameter (31 millimeter) heeft de Mini Marin 68 niets ingeleverd ten opzichte van de grote variant: met een roestvrijstalen kast, een waterdichtheid tot 100 meter (dus geschikt om mee te zwemmen) en een soepele en modieuze silicone rubberen band is er niets kinderachtigs aan. De opmaak van de wijzerplaat suggereert dat de drager al kan klokkijken en ook de kleuren maken het een horloge waar kleine volwassenen trots op zullen zijn. De Mini Marin 68 kost ? 60,-.


Esprit Mini Marin 68 - klik aan voor een grote afbeelding


De nieuwe Esprit kinderhorloge collectie bestaat uit nog een aantal modellen, o.a. met de momenteel erg populaire denim en NATO horlogebanden en modellen met digitale tijdsaanduiding en alarm. De horloges zijn o.a. te koop bij kinderhorloge specialist Kinderhorloges.nl. Kijk voor meer nieuws en informatie op Esprit.nl en Horloge.info/Esprit.