Dit najaar komt MeisterSinger, het merk waarbij de tijd wordt weergegeven door middel van slechts 1 wijzer, met speciale uitvoeringen van de modellen No.3 en Perigraph. De gelimiteerde uitgaven van de horloges, waarbij elk streepje op de wijzerplaat voor 5 minuten staat, kennen beide een oplage van maar 150 stuks wereldwijd.

De No.3, één van de meest populaire modellijnen van het merk, zal in de vorm van de ?No.3 Schwarz AM 9.11? beperkt verkrijgbaar zijn met een zwart PVD gecoate kast. De zwarte wijzerplaat met rode en witte indexen en de zwarte band met rood stiksel zorgen voor het sportieve en speciale karakter van dit model. Verder is het automatische Zwitserse kaliber ETA 2824-2 te bewonderen door de open achterkant. Het model is voorzien van saffier glas en heeft een kastdiameter is 43 millimeter. De winkelverkoopprijs in de Benelux bedraagt ? 1.150,-.


MeisterSinger Perigraph Havanna AM 10.06De No.3 maar dan met datumaanduiding is de Perigraph. Dit model zal via de ?Perigraph Havanna AM 10.06? nu ook in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn met een fraaie havanna bruine wijzerplaat met stralend zonnestraalmotief. Ook in dit horloge werkt het automatische Zwitserse kaliber ETA 2824-2, dat te zien is door de open achterkant. Ook de Perigraph Havanna heeft een kastdiameter van 43 millimeter en saffier glas. De verkoopprijs van dit model is ? 1.198,-.


Voor meer nieuws en informatie over MeisterSinger zie Horloge.info/MeisterSinger en www.meistersinger.de. Voor verkooppunten zie www.timecompany.nl.