De nieuwste creaties in de Jaeger-LeCoultre Master Twinkling Diamonds collectie beschikken over alle elementen om een dame te verleiden; persoonlijkheid, passie, maar vooral: diamanten. De meester horlogemaker uit het Zwitserse Le Sentier pakt uit met nieuwe modellen die de herkenbare vorm van de kast behouden, maar de zetting van diamanten en stenen op de wijzerplaat is dit keer opvallend grafisch.

De Master Twinkling laat u de tijd lezen dankzij een spel van een letterlijk schitterende dans van diamanten op de wijzerplaat, gedirigeerd door de elegante bewegingen van een damespols. De bescheidenheid van 18-karaat wit goud, al dan niet bezet met diamanten tempert de vurige levendigheid van de wijzerplaat en illustreert daarmee de eenvoud van schoonheid.


klik aan voor een vergrotingIeder model uit de Master Twinkling lijn is een horloge met een krachtige persoonlijkheid. Elke sprankel knowhow en creativiteit van de ontwerpers van Jaeger-LeCoultre is met evenveel overgave in het design gegoten als het horloge dan ook uitstraalt. De techniek die achter de magie schuilt, en de wijzerplaat doet draaien als een glitterende wervelwind, blijft geheim. Maar het ingenieuze systeem van schijven dat in constante beweging blijft wanneer het horloge gedragen wordt, zorgt voor een fonkeling van diamanten zonder weerga.


Als een heer zijn geliefde met dit tijdloze juweel zou willen verrassen, zal hij graag weten dat het binnenwerk een Jaeger-LeCoultre automatisch kaliber is, met al zijn legendarische kwaliteiten; kracht, waterbestendigheid en betrouwbaarheid. De dame voor wie het bestemd is, zal vooral verblind zijn door de glinstering van diamanten die de wijzerplaat tot leven brengt. Dat er onder het mooie uiterlijk ook een betrouwbaar hart schuilt, is helemaal om verliefd op te worden. Met zijn exacte tijdsaanduiding en prachtige vormgeving, is dit horloge geboren om een bijzondere voorbestemming te genieten.


© Tekst voor Horloge.info door de nieuwe Horloge.info “for the Ladies” redactrice Mylène Koppyn. Welkom Mylène!