Het is amper een jaar geleden dat Marvin zijn comeback maakte op de internationale horlogemarkt. En met succes, inmiddels werden er ruim 5.000 horloges verkocht (waarvan éénderde mechanisch) via het dealernetwerk in ongeveer twintig landen in Europa, het Midden oosten en Azië. Dit komt neer op een flinke omzet, gezien de verkoopprijs die varieert tussen ? 310,- en ? 2.350,-.

Ook goed nieuws is dat voor ieder verkocht Marvin horloge, dat via de website door de koper geregistreerd is via de sectie “8 for kids”, 8 Zwitsers Frank overgemaakt wordt naar het moeder-kind project in Senegal van Terre des Hommes. Op deze manier is er al Chf 25.000,- ingezameld sinds de wederopstanding van Marvin in november 2007.


Nog meer succes, nu op het gebied van communicatie. Eind oktober won het bedrijf de ?Prix Suisse de la Campagne Horlogère de l?Année 2008?, oftewel Horloge Advertentiecampagne Prijs 2008, voor hun concept “New Time, New Codes” bedacht door het Geneefse reclamebureau Toutmorrow. De campagne werd door een jury gekozen uit meer dan honderd deelnemende campagnes. De prijs werd toegekend voor de sterkte van het concept, de originaliteit en de impact van de boodschap.


De website van Marvin viel ook bijna in de prijzen maar strandde uiteindelijk in de finale van de Ed Awards in de categorie ?Digitale Zelfpromotie?. De website is te vinden via www.marvinwatches.com. Marvin is in Nederland te krijgen via Friederichs.