Seiko is in Bochum (Duitsland) voor haar nieuwe beursstand beloond met een bronzen ADAM-Award. Het Duitse ?Fachverband Messe und Ausstellungsbau (FAMAB) reikte de ADAM-Award in brons uit voor ?The Cube? van Seiko. Deze kubus-vormige stand was tijdens de juwelen- en horlogebeurs Baselworld in april 2008 voor het eerst te zien.

De typische Japanse symboliek en waarden worden door de beursstand op de bezoekers overgebracht. Het doel was de karakteristieke eigenschappen van duidelijkheid, volkomenheid en innovatie te weerspiegelen en Seiko voor de langere termijn als producent van hoogwaardige horloges een (beurs)plek te geven. De buitenkant van de stand ziet er eenvoudig en elegant uit, binnenin is het stijlvol en exclusief. Door de golvende entrees, de ?Crystal Canyons?, kan de bezoeker de binnenkant van de stand bereiken en de actuele horlogecollectie en waardevolle wanddecoratie bekijken.


De jury over de stand: ?Een hoogwaardige stand, die de producten uitstekend in beeld brengt. De gebruikte materialen corresponderen met de eigenschappen van de producten. De monumentale architectuur uit grof materiaal documenteert daarbij de houdbaarheid van het product, de gepolijste vlakken vormen een geniaal contrast en staan voor de fijnmechanica.?


Meer informatie over de prijsuitreiking is te vinden via de website van FAMAB.