Longines? merkambassadeurs Andre Agassi en Stefanie Graf zijn een nieuwe campagne gestart om hun goede doelen onder de aandacht te brengen. De reclamespot waarin het echtpaar te zien is zal binnenkort op de televisie komen, ondersteunt door aandacht in allerlei media. Longines steunt de beide voormalige toptennissers en onderstreept daarmee wat het bedoeld met de eigen reclameslogan ?elegance is an attitude?.

In de campagne zijn kinderen te zien die ervan dromen de volgende tenniskampioen te worden. Of een rock-ster. Of misschien wel de volgende prima ballerina. Ieder kind heeft zijn of haar eigen talenten en vaardigheden ? maar niet ieder kind heeft dezelfde mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat goede doel over heel de wereld kinderen de mogelijkheid geven hun dromen in vervulling te laten gaan. En dat is precies wat de goede doelen van Andre Agassi en Stefanie Graf doen, met warmhartige ondersteuning van Longines.


Andre Agassi heeft zijn ?Andre Agassi College Preparatory Academy? opgericht in een economisch achtergebleven gedeelte van zijn geboortestad Las Vegas. Steffi Graf heeft haar ?Children for Tomorrow? stichting, die kinderen in heel de wereld helpt die slachtoffer geworden zijn van door oorlog verscheurde landen, vervolging en geweld. Longines heeft zich aan deze twee tenniskampioenen verboden om ze te helpen van de kinderdromen van vandaag de sterren van morgen te maken.


De campagne zal binnenkort van start gaan, u kunt hier alvast de Tv-spot bekijken:Zie voor meer informatie en nieuws over Longines Horloge.info/Longines of kijk op www.longines.com.