Limited edition: Omega Seamaster Aqua Terra Pyeongchang 2018 Limited Edition

Omega telt de minuten tot (en voorbij) Pyeonchang 2018 met Omega Seamaster Aqua Terra Pyeongchang 2018 Limited Edition.

Wanneer de spelen plaatsvinden is dat voor Omega de 27e maal dat het merk als officieel tijdwaarnemer aanwezig is tijden een Olympische Spelen. Sportfans moeten nog geruime tijd wachten op de prestaties die tijdens de Olympische Winterspelen 2018 in Zuid-Korea worden neergezet, maar voor Omega is de rol als officieel tijdwaarnemer al begonnen.

Seamaster Planet Ocean PyeongChang 2018

De opvallende Olympische Seamaster heeft een 43,5 mm stalen kast en is uitgevoerd in rood en blauw, de kleuren van de Zuid Koreaanse vlag. De keramische wijzerplaat wordt omlijst met een unidirectional bezel, waarvan de eerste 15 minuten rood zijn gemarkeerd. Het kleurenthema wordt voortgezet in de blauwe band met rode binnenlaag. Om het Olympische thema tot in detail door te voeren is de oplage van de special gelimiteerd tot 2018 stuks.

Seamaster Planet Ocean PyeongChang 2018_kastdeksel

De Seamaster wordt aangedreven door het Omega Co-Axial Master Chronometer kaliber 8900. Dit uurwerk met een gangreserve van 60 uur is bestand tegen sterke magnetische invloeden, en heft het COSC keurmerk. De functies die worden aangedreven zijn, naast de centraal geplaatste wijzers een datumvenster op 3 uur. Daarnaast heeft het sportieve duikhorloge een helium uitlaatklep, een screw-in-crown wat bijdraagt tot een waterbestendigheid tot 600 meter.

Het collectors item heeft een saffieren kastdeksel, versiert met ‘Pyeongchang 2018’ en het logo van de Olympische Spelen. Het horloge wordt geleverd in een speciale box met daarin als extra een roestvrij stalen band.

Prijs: € 6.500
Meer informatie: Omegawatches.com