Jongste Classic Tudor Style horloges hebben facelift ondergaan

Tudor heeft een aantal nieuwkomers verwelkomt binnen de klassieke Tudor Style collectie, en de jongelingen hebben meteen een facelift gekregen. Het bezel kreeg een gecanneleerde bewerking en de wijzerplaten zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Tudor STyle Fluted Bezel m12713-0001_champ_65073_f_xl_rvb

Optioneel bij het damesmodel van 28 mm is een paarlemoeren wijzerplaten met diamanten op 3, 6 en 9 uur.

De Style lijn, met haar retro-chique accenten geïnspireerd op de Tudor horloges uit de jaren ’50, ’60 en ’70 biedt een eigentijdse kijk op het klassieke en elegante polshorloge. Op basis van de ‘retro code’ zijn de horloges uitgevoerd in edelstaal en in edelstaal en goud.

De Tudor Style lijn, met de nieuwelingen erbij opgeteld een familie van 29 stuks, is onder andere herkenbaar aan een karakteristiek, dubbel bezel, de geribbelde kroon, slanke lugs en, zoals dat hoort bij classics, een band die dicht tegen de kast aan valt. Hoewel een gecanneleerde bewerking van het bezel voor het klassieke horloge onderdeel uitmaakt van het Tudor erfgoed, hebben de eerder uitgebrachte Style horloges een gepolijste versie. Ook anders: de eerder uitgebrachte Style horloges hebben Dauphine wijzers, terwijl de nieuwkomers zijn voorzien van slankere baton wijzers. De nieuw Tudor Style horloges zijn leverbaar met kasten van 28, 34, 38 of 41 mm. Inwendig bevindt zich het Tudor 2824 kaliber. Dit zelf-opwindende uurwerk heeft een frequentie van 28.800 tikken per uur en genereert een gangreserve van 38 uur.

Tudor Style Fluted Bezel m12110-0001_silver_65010_f_xl_rvb

Tudor STYLE FLUTED BEZEL kroon 206-bracelet

Naast een aanpassing van het bezel heeft de wijzerplaat centraal gestaan bij de re-styling. Deze is gelakt om de kleur meer diepte te geven. De indexen stralen dankzij de dubbele, gekoppelde indexen op 12 en 6 uur een jaren 50 sfeer uit. Daarnaast zijn er twee nieuwe kleuren toegevoegd; een zonnestraal-geborstelde blauwe, en een zonnestraal-geborstelde bordeaux versie. De twee zijn een aanvulling op de bestaande mogelijkheden van glanzend zwart, champagne en zilver.Tudr STyle Fluted Bezel m12710-0021_silver_leather_black_f_xl_rvbOptioneel bij het damesmodel van 28 mm is een paarlemoeren wijzerplaten met diamanten op 3, 6 en 9 uur. De horloges, waterdicht tot 3 atm, worden geleverd met een zwart lederen band of een comfortabel dragende ‘five-link’ armband gemaakt van staal of 18 karaat goud met staal.

Prijzen vanaf: € 1850
Meer informatie: Tudorwatch.com