IWC Schaffhausen presenteert de nieuwe Pilot?s Watch Worldtimer ? een horloge voor wereldreizigers. Op het horloge kan de tijd in de 24 tijdzones rond de wereld snel en eenvoudig worden ingesteld, waardoor in één oogopslag inzichtelijk wordt gemaakt wat de tijd is in 23 plaatsen plus de datumgrens, die elk hun tijdzone vertegenwoordigen.

Naast de wereldtijd op de schijf, waarvan de indexering voor het gemak is ingedeeld in dag en nacht, wijzen de wijzers van de nieuwe Worldtimer de lokale tijd aan. Als de drager van het horloge een of meerdere tijdzones passeert, kan deze de tijd in stappen van één uur vervroegen of vooruit zetten? zonder hierbij de minutenwijzer te bewegen. De nieuwe lokale tijd is zo gemakkelijk en snel ingesteld en het accurate horloge loopt nog steeds op de seconde gelijk.


IWC Pilot?s Watch Worldtimer


Het automatische uurwerk in de IWC Pilot?s Watch Worldtimer heeft een gangreserve van 42 uur. Het 45 millimeter brede horloge is gemaakt van staal, komt aan een band van zwart alligatorleer met vouwsluiting en kost ? 8.550,-. Zie voor meer nieuws en informatie Horloge.info/IWC en kijk op IWC.com.