IWC Portofino Midsize voor heren én dames

De Portofino van IWC Schaffhausen kent een traditie die teruggaat tot 1984. Dertig jaar later presenteert het Zwitserse horlogehuis een geheel nieuwe Portofino Midsize collectie. Hiermee wordt de klassieke Portofino lijn ook aantrekkelijk voor mannen en vrouwen die liever een wat kleiner uurwerk hebben. De Portofino Midsize Automatic Moon Phase en de Portofino Midsize Automatic Day & Night breiden de Portofino-collectie uit met twee sprankelende 37 mm modellen, verkrijgbaar in zeven verschillende versies, waaronder versies met een geweven gouden of stalen ‘Milanese’ band.

iwc-portofino-midsize-automatic-milanese band-staal

IWC lanceert tien Portofino Midsize Automatic modellen met een stalen of roségouden kast van 37 mm. en een lunette met of zonder diamanten. Drie Portofino Automatic modellen, in wit- of roségoud, hebben een iets grotere diameter van 40 mm en zijn ook gesierd met diamanten. Voor de stijlvolle alligatorleren banden riep IWC de hulp in van de Italiaanse schoenmaker Santoni.

-02_IWC_Portofino Midsize_IW459002lowOm de lancering van de Portofino Midsize collectie te markeren, heeft de beroemde fotograaf Peter Lindbergh in Portofino een serie exclusieve beelden geschoten. Met ‘Friends of the Brand’ als Cate Blanchett, Emily Blunt, Zhou Xun, Ewan McGregor en Christoph Waltz. Daarnaast zijn ook de supermodellen Adriana Lima en Karolina Kurkova gefotografeerd. Het is de tweede keer dat Peter Lindbergh speciaal voor IWC Schaffhausen in Portofino opnames heeft gemaakt voor de profilering van de gelijknamige collectie. De exclusieve fotoserie zal als tentoonstelling de wereld rondgaan met als titel ‘Timeless Portofino’ en te zien zijn in Zürich, Hong Kong, Londen, Miami en Dubai.

-01_IWC_Portofino Photo Shoot_Models_2014
Prijzen in de IWC Portofino Midsize collectie beginnen op € 5.150

Kijk voor meer informatie op www.iwc.comiwc_portofino-midsize_straps