Er kan al een paar jaar geen zomer meer voorbijgaan, zonder een cool nieuw model van Ice Watch. Voor de zomer van 2011 heeft het Belgische horlogemerk de Ice-Jelly geïntroduceerd: in 10 knallende kleuren in uniseks afmeting met doorzichtig rubberen horlogeband.

De Ice Watch Ice-Jelly dank haar naam aan gelatine, een doorzichtige massa die in alle kleuren als drilpudding gegeten wordt. Nu zit er in de Ice-Jelly geen gelatine, maar de eigenschappen qua kleur en doorzichtigheid deelt het wel met het polycarbonaat (kunststof) waarvan de kast gemaakt is, en het polyurethaan (rubber) van de horlogeband. Het horloge is 43 millimeter breed en heeft onder het echte mineraal glas een wijzerplaat die ?sunburst? is geslepen ? en daardoor als de stralen van de zon uit de kast lijkt te knallen.


De Ice Watch Ice-Jelly kan mee naar het strand, in de zee en naar de club: met een waterdichtheid van 50 meter maakt het niet uit van welke vloeistof het horloge nat wordt. Het wordt door een Miyota 2035 quartz uurwerk aangestuurd, heeft twee jaar garantie en is vanaf nu in de winkels verkrijgbaar voor de zomerse prijs van ? 79,-.


De Ice-Jelly van Ice Watch is er in 10 knallende kleuren


Zie voor meer nieuws en informatie Horloge.info/Ice-Watch en kijk op www.ice-watch.com.