Pulsar bracht eind vorig jaar een zeer fraaie chronograaf op de markt, gebaseerd op de auto?s en opgedragen aan de equipes van het Ford Abu Dhabi World Rally Team ? die deelnemen aan de spectaculaire FIA World Rally Championship (WRC). Het horloge was de ster van de reclamespot hieronder en was vrijwel meteen uitverkocht. Gelukkig is het horloge nu opnieuw verkrijgbaar en hebben we een aanleiding er ook aandacht aan te besteden.

Het Japanse dochtermerk van Seiko, treedt op als sponsor van het Ford Abu Dhabi World Rally Team. De horloges worden onder andere gedragen door equipe Mikko Hirvonen en Jarmo Lehtinen, die afgelopen seizoen tweede eindigde in de WRC. De gele Pulsar PU2011X1 uit de commercial schreeuwt autosport, met de totalisatoren van de chrono vormgegeven als de klokjes in een dashboard en de drukkers die doen denken aan diep ingetrapte gas- en rempedalen.

De Pulsar PU2011X1 heeft een 44 millimeter brede stalen kast, is waterdicht tot 100 meter en heeft Hardlex glas en kost ?199,-. Kijk op Horloge.info/Pulsar voor meer nieuws en informatie over het merk, of bezoek Pulsarwatches.nl.