Deze winter wil Hello Kitty het modelandschap domineren. Om dit te bereiken lanceert Hello Kitty niet alleen een horlogecollectie voor kinderen, maar ook voor jongeren en dames. Alle horloges zijn wel gecustomized met de afbeelding van het populaire Japanse figuurtje.

Hello Kitty is een geromantiseerd karakter, gecreëerd door Sanrio, dat in 1974 geïntroduceerd werd in Japan en in 1976 in Amerika. Sindsdien heeft het diertje de hele wereld veroverd en zijn er Hello Kitty poppen, kleding, woonaccessoires, speelgoed, horloges en nog veel meer. Hello Kitty heeft zelfs een eigen attractiepark in Japan.


Hello Kitty mag ontwikkeld zijn voor kinderen, sinds enige tijd is het poesje stijlicoon en ook door volwassen meisjes geadopteerd. Daarom produceert Hello Kitty een serie horloges, speciaal ontwikkeld voor de Jet Set dames van nu. Horloges met een hoog herkenbaarheidgehalte, van alle kanten voorzien van zirkonia steentjes. Kasten zijn er in zilver- en goudkleur staal (Onomi serie) en van roze, wit of doorzichtig plastic (Nichinan), in een uniseks breedte van 40 mm.


De Hello Kitty horloges zijn ware modeaccessoires en kosten tussen de ? 59,95 en ? 129,95. Zie voor meer informatie en verkooppunten www.orfac.nl.