Het in 1884 door Christian Rüefly-Flury opgerichte horlogemerk Edox voegt een prachtig exemplaar toe aan de ?Style & Elegance? lijn: een automatische chronograaf voor de serie Les Vauberts, met een ETA 2824-2 uurwerk met Dubois Dépraz chronografen opbouw.

De stijl van dit horloge oogt klassiek zonder ouderwets te zijn, een combinatie die Edox uitstekend past. De eenvoudige maar duidelijke wijzerplaat met opgelegde staafindexen heeft bij 3 uur een groot venster voor de forse datumaanduiding. Rond de wijzerplaat is een opstaande rand voor de (chrono)seconde indexering waardoor het horloge een mooie diepte krijgt.
De Edox Les Vauberts automatische chronograaf heeft ontspiegeld saffier glas boven de wijzerplaat en een saffierglazen zichtbodem waardoor het automatische uurwerk te bewonderen is. De stalen kast meet 43 millimeter en komt aan een chique lederen band.


Deze prachtige Edox Les Vaubert chronograaf kost ? 1950,-. Voor meer nieuws en informatie over Edox zie Horloge.info/Edox en www.edox.ch. Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met S. Weisz uurwerken: tel 020 ? 679 46 33.