De nieuwe DS 1 Automatic Rose-Gold PVD is de nieuwste creatie van Certina die voortkomt uit de ruim 50 jaar oude ?Double Security? traditie. Het vertrouwde DS 1 design heeft in dit model een gedistingeerd, origineel en modern gevoel gekregen zonder de herkenbare, klassieke en elegante look te verliezen.

Certina lanceerde het revolutionaire DS “Double Security” concept in 1959. DS is een geïntegreerd schok-bestendigheidssysteem, bestaande uit een combinatie van een versterkte, hermetisch gesloten horlogekast, -kroon en -deksel met daarop saffier glas. In 1960 reisde voor het eerst een team met een Certina DS naar de top van de Mount Dhaulagiri in de Himalaya, waarbij met succes werd gedemonstreerd hoezeer het horloge bestand was tegen de zwaarste omstandigheden.


De nieuwe DS 1 Automatic verlengt de traditie van bestendigheid en duurzaamheid en legt de lat op het gebied van eigentijds horlogedesign hoger. Een fraaie combinatie van geborstelde en gepolijste oppervlakken laat gereflecteerd licht spelen met de elegante 316L stalen kast met roségouden PVD coating. Contrast en zichtbare klasse omgeven de klassieke wijzerplaat in sportief antraciet of een stijlvol zilverkleurige afwerking; fraai in combinatie met de gepolijste, gefacetteerde uurmarkeringen en wijzers.De Certina DS 1 Automatic Rose-Gold PVD heeft licht gebold ontspiegeld saffier glas en komt aan een lederen band met croco print en een vouwsluiting in de kleur van de 39 millimeter brede kast. In het horloge tikt het altijd betrouwbare ETA 2824-2 uurwerk. Het horloge heeft een adviesverkoopprijs van ? 575,-. Zie voor meer informatie en nieuws over Certina Horloge.info/Certina en www.certina.com.