Het ambacht van horlogemaker wordt binnen de familie Grönefeld al bijna honderd jaar van generatie op generatie doorgegeven. Volgend op de introductie van het eigen gecompliceerde Grönefeld horloge, openen Bart en Tim Grönefeld nu de Grönefeld Boutique in Oldenzaal.

In de Grönefeld Boutique, die aanstaande zaterdag de deuren opent, presenteren Bart en Tim Grönefeld buiten hun eigen horloge (de Grönefeld Tourbillon Minute Repeater GTM-06), enkele van de meest exclusieve, handgemaakte horlogemerken ter wereld. Veel van de topstukken zijn in Nederland niet eerder te bezichtigen geweest, waarmee de Boutique voor ons land vele primeurs heeft.


De merken die in de Grönefeld Boutique te bewonderen zullen zijn:

– Cornelius & Cie
– Grönefeld
– Kees Engelbarts
– McGonigle
– Sarpaneva
– Speake-Marin
– S.U.F Helsinki


De opening van de Grönefeld Boutique vindt plaats op zaterdag 19 december, van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de opening zullen Kees Engelbarts, Peter Speake-Marin, John en Stephen McGonigle en natuurlijk Tim en Bart Grönefeld aanwezig zijn. Een unieke kans om (dicht bij huis) met de mensen achter enkele van ?s werelds meest exclusieve horlogemerken van gedachte te kunnen wisselen.


Grönefeld Boutique
Steenstraat 2
7571 BK Oldenzaal
Tel: 0541 532 810