In navolging op het succes van de Incursore Black Jack serie uit de herfst van 2007, heeft Glycine twee nieuwe modellen geïntroduceerd, speels en simpel. En vooral erg zwart...

Incursore Black Jack Automatic Chronograph

De nieuwe chronograaf heeft veel overeenkomsten met de Black Jack handopwinder, welke een paar maanden geleden werd gelanceerd. Het nieuwe horloge heeft echter een automatisch ETA/Valjoux 7750 uurwerk. Incursore Black Jack Automatic ChronographOp de index van de tot 24 uur tellende chronograaf urenwijzer op de 6 uur positie is het nummer 21 in het rood weergegeven. Deze rode aanduiding is niet de enige link met Black Jack, op de wijzerplaat en de bodem van de stalen kast staan afbeeldingen van de zwarte boer (de ?Black Knave?).

Het horloge meet 46 mm, heeft boven saffierglas, is waterdicht tot 100 meter en zal worden geleverd in een zwarte houten doos. Dit model, dat vanaf midden april 2008 beschikbaar zal zijn, zal worden uitgegeven in een gelimiteerde serie van 500 stuks en zal ongeveer 1.800 euro gaan kosten.

Incursore Black Jack Small Second

Incursore Black Jack Small SecondDat de combinatie speels en simpel goed mogelijk is bewijst de Black Jack met kleine seconde. Op het eerste gezicht een puur functioneel horloge, maar nader bekeken blijkt het speelse elementen te bezitten. Het ontwerp is helemaal zwart met witte details, behalve de rode secondewijzer en het rode nummer 21 op de ring om de wijzerplaat. Door het saffierglas aan de achterkant van het horloge is rotor te zien van het automatische ETA 2895 uurwerk die is voorzien van een ?Black Jack? decoratie.

Ook dit horloge meet 46 mm, heeft zowel voor als achter saffierglas, is waterdicht tot 100 meter en zal worden geleverd in een zwart houten doos. Het zal vanaf half april 2008 worden verkocht in een gelimiteerde editie van 350 stuks en ongeveer 1.350 euro gaan kosten.