Negen jaar nadat de eerste Glycine Airman F 104 het levenslicht zag, introduceert Glycine de Airman F 104 Regulateur. Een bijzondere verschijning, die op het eerste gezicht weinig van het origineel weg lijkt te hebben. Door de oorspronkelijke kroon en de flexibele bandaanzetten weet de kenner de ware herkomst van het pilotenhorloge echter te achterhalen.

De regulateur manier van tijdsaanduiding is op zich verassend voor deze Airman, maar de wijze waarop de wijzers zijn gerangschikt maakt het horloge nog aparter. De minuten, uren en seconden worden (zoals gebruikelijk bij een regulateur horloge) via eigen (sub)wijzerplaten weergegeven, maar waar doorgaans de minutenwijzer de grote centrale wijzer is, is bij de Airman F 104 Regulateur deze positie aan de 24-uurs urenwijzers toebedeeld. De minutenaanduiding is terug te vinden op 12 uur en de seconden zijn op 6 uur af te lezen. Daarnaast kan via de draaibare lunet een twee tijdzone worden ingesteld.


De Airman F 104 Regulateur is kleiner dan de voorganger: de stalen kast meet 48 millimeter en heeft een ETA kaliber 6498 uurwerk in zich. Het horloge heeft saffierglas boven de wijzerplaat en een mineraalglazen zichtbodem. De richtprijs van het horloge is ? 1.900,-. Zie voor meer nieuws over Glycine ook Horloge.info/Glycine.