Glycine komt dit jaar tijdens Baselworld met een flink aantal nieuwe modellen, onder anderen de nieuwe Airman Chrono 08, een horloge met drie tijdzones.

Het grote nieuws bij deze mooi vormgegeven chronograaf is dat de 24-uurs derde tijdzone, die op de vorige modellen op de lunet zat, onder het glas is geplaatst en verstelbaar is via een aparte kroon aan de linkerkant van de kast. Doordat de lunet onder het beschermende saffieren glas is geplaatst was het meteen mogelijk deze bij het daggedeelte, van 6 uur ?s ochtends tot 6 uur ?s avonds, een witte achtergrond te geven en, net als de indexen op de wijzerplaat, te voorzien van lichtgevend materiaal.
De datumaanduiding en wijzers van de (eerste) tijdsaanduiding zijn gebaseerd op de eerste Airman horloges uit de jaren 50. De rode indexering, die geplaatst is tussen de interne lunet en de tachymeterschaal, geeft samen met de rode wijzer de tweede tijdzone in 24 uur aan. De chronograaf heeft een centrale secondewijzer, de chrono-minuten zijn te vinden op de 12 uur positie en de chrono-uren bij de 6 uur. In het tot 500 stuks gelimiteerde horloge tikt het Valjoux 7754 uurwerk en heeft een prijs van rond de 3.000 euro.

Voor de puristen is er ook een versie die ook de eerste tijdzone in 24 uur aangeeft.