Het exclusieve Zwitserse horlogehuis Girard-Perregaux presenteert uit haar nieuwe collectie sportieve horloges een duikhorloge genaamd Sea Hawk. Het horloge is uitdagend en compromisloos en combineert in de onnavolgbare Girard-Perregaux stijl vooruitstrevend design met een ervaring die teruggaat tot 1791.

Het nieuwe duikhorloge, de Sea Hawk, heeft een bijzonder stoer voorkomen door de hoekige 44 millimeter brede stalen kast, met een forse eenzijdig draaibare duikring. Doordat het uurwerk een slag gedraaid in de kast geplaatste, is de positionering van de datum, gangreserve aanduiding en de kleine secondewijzer buitengewoon opvallend. De Sea Hawk heeft extreem lichtgevende wijzers en indexering, voor een optimale afleesbaarheid ? ook diep onder water. Aan het horloge komt een high-tech rubberen band met speciale vouwsluiting.


Girard-Perregaux Sea Hawk


De Sea Hawk is uitgerust met het eigen manufactuur kaliber GP3300 uurwerk, met een gangreserve van 46 uur. De Sea Hawk is schokbestendig en waterdicht tot maar liefst 1.000 meter en kost ? 8.950,-. Kijk voor meer nieuws en informatie op Girard-Perregaux.com.