Formule 1 coureur Giedo van der Garde, die gisteren keurig als 15e wist te finishen tijdens de Grand Prix van Monaco, is eerder deze maand als TAG Heuer ?Friend of the Brand? gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens een feest in Amsterdam, dat in samenwerking met Gassan Diamonds en kledingmerk McGregor werd gegeven.

De coureur van Caterham mocht een horloge uit de collectie van TAG Heuer uitzoeken en koos voor de Grand Carrera Calibre 36 RS2 Caliper Racing, het paradepaardje uit de TAG Heuer Grand Carrera collectie. Deze automatische chronograaf heeft een titanium kast met zwarte PVD coating, waarin het TAG Heuer kaliber 36 uurwerk tikt. Het kan (mechanisch) tijden kan meten tot op een tiende van een seconde nauwkeurig, die via de speciale TAG Heuer Caliper schaal gemakkelijk af te lezen zijn. Het horloge kost ? 7.800,-.


TAG Heuer Grand Carrera Calibre 36 RS2 Caliper Racing


Naast de overhandiging van het horloge aan Giedo van der Garde, stond de avond ook in het teken van de 50ste verjaardag van de TAG Heuer Carrera, die in 1963 werd gelanceerd door Jack Heuer, de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf. Kijk voor meer nieuws en informatie over TAG Heuer op Horloge.info/TAG-Heuer en TAGHeuer.com.


Giedo van der Garde neemt TAG Heuer Grand Carrera Calibre 36 RS2 Caliper Racing in ontvangst