Frederique Constant Classics Quartz, klassieke look met betaalbare quartz techniek

Steeds weer slaagt Frederique Constant erin om toegankelijke, luxe horloges te lanceren in een mix van klassieke kenmerken met een trendy randje. De nieuwe Classics Quartz zijn daar geen uitzondering op.

De dagen dat het in de horlogerie draaide om tijd alleen ligt ver achter ons. Vandaag de dag is een horloge vooral een statement van persoonlijke smaak en style . Het nieuwe Classics Quartz mixt mannelijk met vrouwelijk, vintage met nieuw en een Sophisticated look met betaalbaarder quartz techniek.

Frederique quartz 1

De Frederique Constant Classics Quartz serie omvat zes modellen – drie maal een FC-225 serie en even zoveel in de FC-259 serie – die alle details bevatten van een kwalitatief hoogstaande klassieker zoals een gepolijste 40 mm kast en een wijzerplaat met Clou de Paris-decoratie. In beide series is keus uit staal en geel verguld staal. Voor de band is keus uit zwart, donker- of lichtbruin leer.Frederique quartz 3

Frederique quartz2

De modellen met quartz kaliber FC-225 als uurwerk hebben een dubbel datumvenster op 3 uur. Voor de wijzerplaat is keus uit antraciet of wit. De modellen die worden aangedreven door het FC-259 kaliber hebben op 3 en 9 uur een sub-dail waarop de dagen van de week en de dagen van de maand zijn af te lezen. Ook de kleurstelling is hier is iets anders. De FC-259 biedt naast keus uit een witte wijzerplaten een blauwe variant als optie.De batterij van een Frederique Constant Classics Quartz heeft een levensduur van ruim twee jaar.

Prijs : € 595
Meer informatie: Frederiqueconstant.com