Zwart is de trend en Festina heeft dat met de uitgave van de Black Limited Edition chronograaf nog maar eens extra onderstreept. Op de datumaanduiding en de grijze indexeringen van de verschillende tellers na, is alles aan dit stoere horloge zwart, tot in de kleinste details.

De 47 millimeter brede stalen kast, de drukkers en de kroon zijn superzwart IP gecoat, wat het horloge van buiten extra krasvast maakt. Ook de zwart rubberen band is voorzien van stalen details en een gesp, die door dezelfde IP coating tegen een stootje kunnen. En om er voor te zorgen dat de grijze, maar lichtgevende indexen van de zwarte wijzerplaat ? inclusief de ?Gun Metal? subwijzerplaten ? vanuit elke hoek goed afleesbaar zijn, is het saffier glas erboven van een zesvoudige (!) antireflectieve laag voorzien, waardoor het net is alsof er helemaal geen glas op het horloge zit.

Klik aan voor een grotere afbeelding van de Festina Black Limited EditionDe chronograaf van het multifunctionele sporthorloge kan tijden meten tot 12 uur en door de vensters in de wijzerplaat is de weekdag en datum af te lezen. De Festina Black Limited Edition komt in een speciale verpakking met luxe horlogedoos en is wereldwijd gelimiteerd tot slechts 999 stuks. Het horloge kost ? 490,-. Zie Horloge.info/Festina voor meer informatie over het merk.