Royal Lady is de Koninklijke naam van een nieuwe serie chronograaf horloges uit de ateliers van het Zwitserse horlogemerk Edox. Favoriet in deze collectie is de Royal Lady bi-color. Fashionista?s is het vast niet ontgaan: de mix van staal en roségouden tinten maakt een glorieuze comeback. Deze overbekende combinatie wordt getipt als de nieuwe tendens voor accessoires komend winterseizoen.

De Royal Lady Chrono Quartz is een echt `Swiss Made` stalen horloge, op en top vrouwelijk met sportieve accenten. Het sportieve handschrift van de Royal Lady Chrono Quartz collectie hangt nauw samen met de visie van de Zwitserse horlogemaker.  ?Edox horloges moeten speciaal zijn. Eén van de redenen waarom wij ons associëren met heroïsche sportavonturen zoals Class-1 Powerboat Racing, de RC 44 Championship zeilcompetitie en het World Rally Championship?, zegt Alexandre Strambini, Managing Director van Edox Swiss Watches.


Dit ontwerp met zijn bijzondere samengestelde kast in een combinatie van gepolijst roségoud PVD en gematteerd staal, in een soort draaiende zonpatroon is ook verkrijgbaar in de strakke combinaties staal met stalen band en staal met een zwarte of witte lederen band. De prijs van de Royal Lady Chrono Quartz collectie varieert van ? 1.150,- tot ? 1.350,- (voor het afgebeelde model). De horloges meten 36 millimeter en zijn voorzien van een Ronda 5040.B chronografen uurwerk. Het krasbestendige saffier glas is aan de binnenkant antireflectief gecoat voor een reflectievrije blik op de wijzerplaat.


Voor meer nieuws en informatie over Edox zie Horloge.info/Edox en www.edox.ch. Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met S. Weisz uurwerken: tel 020 ? 679 46 33.