Het nieuwe paradepaardje uit de premiumlijn van Breil (Breil Milano) is de Driver Gent: een modern horloge voor mannen, dat wordt gelanceerd in twee maten en totaal vijf uitvoeringen. De robuuste vierkante kast, die uit verschillende delen lijkt te bestaan, geeft dit horloge een heel eigen karakter.

De Breil Milano Driver Gent met stalen band heeft een kastbreedte van 38 millimeter en is er in twee wijzerplaatvarianten: zilver en ?IP-Gun coated? zwart. De wijzerplaten van de horloges zijn opgebouwd uit twee lagen en door ook nog eens het toepassen van het grote datumvenster bij 6 uur, krijgen ze een opvallende diepte. Ze kosten ? 385,-.


Breil Milano Driver Gent met zwrate IP-Gun coated wijzerplaat - klik aan voor een vergrotingDe horloges met lederen band hebben een iets bredere kast: 39,5 millimeter. De zwarte (? 310,-) en zilveren wijzerplaat (? 298,-) zijn ook in deze afmeting verkrijgbaar, waarbij de zwarte uitvoering een zwarte binnenkast heeft, waardoor de diepte van de wijzerplaat extra tot leven komt. Daarnaast is er nog een uitvoering met bruine wijzerplaat en bruin lederen band (? 298,-).


Alle Breil Milano Driver Gent horloges zijn 100 meter waterdicht, hebben een Zwitsers quartz uurwerk en zijn voorzien van mineraal glas met antireflectieve coating. Voor verkooppunten en meer informatie over Breil Milano zie www.breilmilano.com.