Puur, zonder opsmuk, de essentie van vereenvoudigde elegantie. Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van ?s werelds platste horloge met datumaanduiding: de Edox Les Bémonts Ultra Slim.

De makers bij Edox hebben een exclusief quartz uurwerk (kaliber Edox 27000) met datum geproduceerd met een geringe dikte van slechts 1,4 mm ? in 1998 intern ontwikkeld in de Zwitserse Jura, en een wereldrecord dat nog steeds staat! Het is ingebouwd in een ultraplatte kast en bevestigd aan een horlogeband van mat en glanzend staal. De kosten die gemoeid zijn met de productie van dit horloge gaan de kosten van een conventioneel mechanisch uurwerk ver te boven.


De nauwgezet vervaardigde wijzerplaat met klassieke met de hand aangebrachte aanduidingen wordt beschermd door een krasbestendig saffierglas. Het randje rondom het glas, de kroon en de bodem, die aan de kast is bevestigd met vier schroefjes, garanderen waterbestendigheid tot een diepte van 30 meter.
Elke schakel van de elegante flexibele band bestaat uit vier afzonderlijke delen die nauwkeurig aan elkaar zijn geschroefd. De verborgen vouwsluiting versterkt het aura van tijdloze stijl.Al deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen vormen samen een prachtig horloge dat in totaal slechts 4,75 mm dik is. Dit zijn de kenmerken van een uurwerk dat is voorbestemd om geschiedenis te schrijven.


Prijs: ? 1.099,-. Informatie over verkoopadressen via Weisz uurwerken,  Tel: 020-679 46 33.