Nautica lanceert een nieuw horloge voor haar NMX collectie ? een collectie die qua design het buitenbeentje van het horlogemerk is. De NMX 600 is geen uitzondering ? het horloge heeft een doorzichtige wijzerplaat in een 50 millimeter brede kast, die is opgebouwd uit zeven delen.

Ondanks het relatief gedurfde design, blijft ook de NMX 600 de nautische geschiedenis van Nautica trouw. De wijzerplaat met het golvend motief, gevat in een transparante ?patrijspoort?, is geïnspireerd door het gevoel van zeilen op de oceaan. De unieke wijzerplaat lijkt te drijven in het centrum van de 50 millimeter brede stalen kast, die voorzien is van een stoere zwart ring van kunststof. De NMX 600 komt in twee wijzerplaat varianten: zwart en lichtgevend.


Nautica NMX 600 met lichtgevende wijzerplaat


De prijs en of het horloge op de Nederlandse markt verkrijgbaar zal zijn is niet bekend. Ondanks dat het driewijzer quartz horloge slechts waterdicht is tot een druk van 100 meter (en daarom ongeschikt om mee te duiken), is het door het unieke design en de stoere looks voor volgend jaar zomer wel te hopen. Voor meer nieuws en informatie over Nautica zie Horloge.info/Nautica of kijk op Nauticawatches.com.