Linde Werdelin heeft de huidige collectie exclusieve sporthorloges verder uitgebreid met de 3-Timer. Uiterlijk typisch een Linde Werdelin, toont dit nieuwe model de drager op eenvoudige wijze drie verschillende tijdzones: de eerste via de gangbare manier, de tweede via een extra GMT wijzer en de derde via de 24-uurs lunet.

Met oog voor het strakke, maar tegelijkertijd elegante design, is elk onderdeel van het horloge zo verfijnd mogelijk vormgegeven. Extra smalle wijzers en subtiele indexen sieren de geraffineerd uitgevoerde wijzerplaat en het gebruik van lichtgevend materiaal is tot een minimum beperkt, zonder de afleesbaarheid te compromitteren. De indexen zijn zo ver mogelijk tegen de rand van de wijzerplaat geplaatst en de kleur van de wijzers, indexen en horlogekast corresponderen met de 24-uurs markeringen op de lunet.


De automatisch mechanische 3-Timer kent vijf uitvoeringen, variërend in materiaalgebruik en kleur, en is verkrijgbaar vanaf ? 4.080,-. Het gezicht van de 3-Timer serie is de 3TM.R4 (zie foto) met 18 karaats rosé gouden kast, een zwarte DLC stalen lunette en zwarte lederen band. Deze eye-catcher is vanaf nu verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 222 stuks. Verkoopinformatie is te krijgen via Friederichs, de importeur van Linde Werdelin.