Netjes op tijd voor de feestmaand, laat Alexander Shorokhoff met de presentatie van het eerste met de hand geëmailleerde horloge uit zijn Alexander Pushkin? collectie zien, dat hij zijn wortels in het land van Fabergé heeft liggen. Dit juweeltje is gemaakt van staal, gedecoreerd met 80 diamantjes en heeft ? geheel toepasselijk ? een echt kikkerlederen bandje.

Het 36 millimeter brede horloge is zowel voor dame als heren bedoeld en zal in een gelimiteerde oplage van 25 stuks worden gemaakt. De prachtig geëmailleerde wijzerplaat is natuurlijk het klapstuk van het horloge maar de 80 er omheen liggende diamanten zullen in het juiste licht de kikker naar de kroon proberen te steken. De vierkante kast heeft aan de achterkant een zichtbodem, waardoor het automatische ETA kaliber 2000-1 ? met een rotor met een met de hand gegraveerd zilveren element ? te zien is.


Alexander Shorokhoff ?s kikkerhorloge wordt in het Duitse Alzenau op bestelling gemaakt en kost ? 4.800,-. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.alexander-shorokhoff.de.